Biludlejning i Trapani

Selvom der er en forholdsvis god infrastruktur på Sicilien med gode busforbindelser imellem byerne, vil vi alligevel anbefale at du lejer en bil under din ferie i Trapani.
Der er rigtig mange spændende seværdigheder og gode strande i kort køreafstand fra Trapani, som er hurtige at komme til i en lejet bil frem for busser.
Det er relativt billigt at leje bil på Sicilien. Priserne starter ved 200-250,- Dkr om dagen for en bil i mini kategorien som f.eks. en fiat 500. Prisen stiger i takt med hvor stor en bil du ønsker at leje og om du evt. ønsker at aflevere den et andet sted end du har lejet bilen.

Hvis du har planer om at udforske større dele af Sicilien end blot Trapani provinsen er det nemt og sikkert at tage turen på egen hånd. Vejene på Sicilien er de fleste steder i god stand. Du skal dog forvente en del trafik hvis du vælger at køre ind til Palermo, eller andre af de større byer.
Det kan være en fordel at booke bilen hjemmefra, klar til afhentningen i lufthavnen i Trapani. På den måde er du  sikker på, at der er en bil ledig i den ønskede størrelse når du ankommer med fly til Trapani airport.

På nettet kan du nemt og sikkert online bestille en udlejningsbil, der står klar til dig når du ankommer i lufthavnen i Trapani. Ofte er der også lidt penge at spare ved at booke bilen hjemmefra,  så du har mulighed for billig udlejning i Trapani.

Ønsker du at leje bil på Trapani kan vi anbefale dig at benytte Autoeurope der er en af de største operatøre på nettet inden for biludlejning, der samarbejde med alle de store biludlejningsselskaber. Igennem Autoeurope har du også mulighed for at vælge en anden afleverings destination.