Hoteller i Trapani

Udvalget af hoteller i Trapani er ikke overvældende stort. Du skal regne med priser fra omkring 400-800,- Dkr per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad for et hotelværelse i Trapani centrum.
De fleste hoteller i Trapani er i mellemklassen. Man finder ikke store luksus hoteller i Trapani. Mange af de hoteller man finder i Trapani er små hyggelige familiedrevne hoteller.  Det er både nemt og sikkert at booke hotel i Trapani online.
Et godt råd er at læse afbestillingspolitikken før du bestiller. Selvom de fleste hoteller i Trapani ikke kræver ændring eller afbestillingsgebyrer er der undtagelser hvor det ikke er muligt at få sine penge refunderet.

Her på Trapani.dk kan vi anbefale disse hoteller.

residence-la-gancia-trapani

Residence La Gancia. 
Et af de mest populære hoteller i Trapani, og ikke uden grund. Hotel Residence La Gancia ligger meget centralt og i kort afstand til alle byens seværdigheder, og samtidig helt ned ud til vandet og stranden.
Fra tagterassebaren på hotellet er der en fantastisk udsigt, og et ideelt sted at nyder solnedgangen over havet. Det er også på tagterassen der hver morgen serveres en lækker morgenbuffet.
Hotellet er moderne indrettet i en gammel historisk bygning, hvor hvert værelse har sit eget arkitektoniske præg.
På hotellet er det muligt at booke værelser med plads op til 4 personer. Værelserne på hoteller er pæne, rene og rummelige.
Personalet på hotellet er engelsktalende og meget servicemindede og hjælpsomme.
Priserne for en overnatning for 2 personer ligger omkring 900-1200,- Dkr
.

 

Klik her for at booke og læse mere om hotel Residence La Gancia.

 

Le Chiavi San Francesco hotel i Trapani

Le Chiavi di San Francesco.
Hotellet ligger centralt i Trapani gamle bydel i kort afstand til bl.a. Chiesa del Purgatorio, Cattedrale di San Lorenzo og Santuario dell’Annunziatia. Fra hotellet er der kort afstand til både den hyggelige havn og gågaden.
Der serveres gratis morgenmad på hotellet. Morgenmaden er ikke fantastisk, og består mest af kager og croissanter, samt velsmagende kaffe og kakao.
Personalet på hotellet er meget venligt og imødekommende og de fleste taler godt engelsk. Der er trådløst internet på værelserne som er gratis at benytte. Fra hotellet arrangeres der også forskellige ture i området.
Prisen for overnatning ligger på mellem 450-600,- dkr pr overnatning i dobbeltværelse.

Klik her for at booke og læse mere om Le Chiavi di San Francesco.

 

i-muliniI Mulini Resort.
Hvis du er glad for vandet er dette hotel et oplagt valg. Hotellet ligger lige ned til Stranden i Trapani.
Hoteller har også en stor lækker swimmingpool samt tennisbaner. Som gæst på hoteller har du også adgang til hotellets private strand.
Da der er ca. 5 km centrum anbefales dette hotel kun hvis du kommer for ren badeferie, eller hvis du samtidig lejer bil. Der er gratis parkering ved hotellet samt i store dele af Trapani. Ellers er der også mulighed for at tage en bus til centrum, busstoppestedet er ca. 10 min gang fra hotellet.
Personalet på hotellet er meget hjælpsomme, imødekommende og taler udmærket engelsk.
På hotellet serveres der gratis morgenmad
Klik her for at booke og læse mere om I Mulini Resort i Trapani

Se flere hoteller i Trapani ved at klikke her

Du kan også bruge formularen øverst til højre på siden med din ankomst og afrejse dag, for at se priser og tilgængelige hotelværelse i den periode du skal på ferie i Trapani.